I Leaders di l'Industria Aviazione Unite in u Gruppu d'Interessu di a Rete Turistica Mundiale

VJ
VJ

lu Gruppu d'Interessu Aviazione di a Rete Turistica Mundiale scontru u marti in una sessione di brainstorming per identificà i punti di discussione è di difesa in a ricustruzione di l'industria di l'aviazione globale. Questa riunione iniziale hè stata sottu u di Membru di u Cunsigliu Esecutivu di a Rete Mundiale di Turismu, Vijay Poonoosamy, da Singapore

Rete Turistica Mundiale hè un'iniziativa glubale cun focus nantu à l'industria di i viaghji è di u turismu di piccula è media taglia.

Vijay Poonoosamy hè ancu u Direttore di Affari Internaziunali è Publici di QI Group; un Membru non esecutivu di u Cunsigliu di gestione di l'assi di l'aeronautica , Gruppu Veling; membru di u Cunsigliu Cunsigliu di u Forum Munniali di Turismu Lucerna; membru di The Red Sea Development Company; è membru di u Cumitatu di Direzzione di a Comunità è a Parità di Genere di l'Ufficiale Strategy di u Forum Economicu Mondiale. Vijay era u direttore generale di Air Mauritius, u presidente esecutivu di l'aeroporti di Mauritius, è u vicepresidentu di l'Affari Internaziunali di Etihad Airways. Hà presidutu a 4a Conferenza Mondiale di Trasportu Aereu di l'ICAO, u Cumitatu di Trasportu Aereu di a Cummissione di l'Aviazione Civile Africana, u Cumitatu per l'Affari di l'Industria di l'IATA è u Cunsigliu Cunsigliu Legale.

Una squadra di prufessiunali di l'aviazione sperimentati è membri di WTN anu discuttu di tematiche pertinenti à u settore.

I cuntributi à a sessione sò venuti da:

  • Michael Walsh, CEO, Pacific Economic Basin Council
  • Paul Steele, Fundatore di Steel & Associates è anzianu IATA Senior Vice President Member & External Relations
  • Catherine Tabone, Cunsultante è anzianu Chief Malta Air Force International & Legal Affairs
  • Chris Zweigenthal, CEO, Associazione Airlines di l'Africa Meridionale
  • Simon Phippard, Avucatu à Bird & Bird
  • Chamsou Andjorin, Direttore di Cda technologies
  • Catrin Drawer, Associate Partner, Lufthansa Consulting
  • Mohamed Taieb, Cunsultante è anzianu Direttore Generale di l'Aviazione Civile di a Tunisia

A seconda sessione hè prevista per:

Venneri, 22 di ghjennaghju 2020
- Hawaii (HST): 3.00 - California (PST): 5.00
- Denver (MST): 6.00
- Chicago (CST): 7.00
- New York (EST) | Giamaica: 8.00 pm
- Argentina | Brasile: 10.00

Sabatu, 23 di ghjennaghju 2020
- UK | Portugallu | Ghana: 1.00 am
- Germania | Italia | Tunisia | 2.00 am
- Grecia | Jordan | Israele | Sudafrica | 3.00 am
- Arabia Saudita: 4.00 am
- UAE | Seychelles | Mauritius 5.00 am
- India: 6.30 ore è mezu
- Tailanda | Jakarta: 8.00 am
- Hong Kong | Singapore | Bali 9.00 am
- Giappone | Corea 10.00 am
- Guam: 11.00 am
- Sydney: 12.00 pm
- Nova Zelanda: 2.00 ore

WTN hà invitatu membri è interessati eTurboNews lettori à participà attivamente à sta prossima sessione di brainstorming.

Cliccate per registrà 

Fighjate l'avvenimentu iniziale prima di sta settimana:

Print Friendly, PDF è Email

Notizie Related