Don McLean novu American Pie presentatu in World Tourism Network: site invitatu!

Don McLean hè statu invitatu da u Rete Turistica Mundiale per purtà American Pie è assai più à u mondu di u viaghju è u turismu.

I membri di WTN puderanu esse parte di e Q&A urganizate nantu à zoom by eTurboNews. Don McLean parlerà ancu di u so prossimu calendariu 2022 chì u porta in parechje cità in i Stati Uniti, Canada, Europa è Australia.

I membri di u Rete Turistica Mundialek uttene priorità à dumandà dumande à u Q & A ospitatu da eTurboNews on Ghjovi u 20 di ghjennaghju.

Don McLean hè un premiatu Grammy, un membru di u Songwriter Hall of Fame, un destinatariu di u BBC Lifetime Achievement Award, è u so smash hit "American Pie" risiede in u Registru Naziunale di Registrazione di a Biblioteca di u Cungressu è hè statu chjamatu unu di i primi 5 canzoni di u XXu Seculu. da a Recording Industry of America (RIAA).

Nativu di New York, Don McLean hè unu di i cantautori più venerati è rispettati in a storia americana. Dopu avè pagatu i so diritti in a scena di u club di New York à a fine di l'anni 60, hà continuatu à ottene mega-hits cum'è "Vincent (Starry, Starry Night)," "Castles in the Air" è assai altri. U so catalogu di canzoni hè statu arregistratu da Madonna, Garth Brooks, Josh Groban, Drake, "Weird Al" Yankovic, è innumerevoli altri.

In u 2015, u manuscrittu manuscrittu di McLean di a canzone di "American Pie" hè statu vendutu à l'asta da Christies, vendendu per pocu più di $ 1.2 milioni. U 2019 hà onoratu à Don cun una stella nantu à a Las Vegas Walkway of Stars è a so canzone "And I Love You So" era u tema per u matrimoniu di u prìncipi Harry è Megan Markle.

Don hà sbarcatu un novu cuntrattu di registrazione cù Time-Life in 2020, cù quale hà publicatu un catalogu di registrazioni è ancu un novu album. "Still Playin' Favorites". U 2021 hà purtatu e caratteristiche "American Pie" di Don in Avengers. Black Widow è u novu filmu di Tom Hanks citrina. Don hà ricivutu una stella nantu à u Hollywood Walk of Fame, hà celebratu u 50 anniversariu di "American Pie", hà registratu una versione di a canzone cù u gruppu a cappella Home Free, un libru di i zitelli hè statu scrittu, è assai di più!

È quandu pensate chì e cose rallentanu, micca cusì per Don McLean!

Quandu?

 Ghjovi, ghjennaghju 20, 2022

  • 08.00 am Hawaii
  • 09.00 am Alaska
  • 10.00 a.C. | PST
  • 11.00 ore MST
  • 12.00 ore CST | Messicu DF |
  • 1.00:XNUMX EST | giamaica | Perù | Ecuador | Culombia
  • 2.00hXNUMX Portu Riccu |
  • 3.00 ore Argentina | Brasile
  • 05.00 pm Capu Verde
  • 06.00 pm UK | Irlanda | Portugallu | Ghana | Sierra Leone
  • 07.00 pm Nigeria | Germania | Italia | Tunisia
  • 08.00 pm Sudafrica | Egittu | Grecia | Ghjurdanu | Israele
  • 09.00 pm Kenya | Turchia |
  • 10.00hXNUMX UAE | Seychelles
  • 11.30 pm India
  • 11.45 pm Nepal

Venneri, ghjennaghju 21, 2022

  • 12.00 am
  • 1.00hXNUMX Tailanda | Jakarta
  • 2.00 am China | Singapore | Bali
  • 03.00 am Japan | Corea
  • 04.00 am Guam
  • 05.00 am Sydney
  • 07.00 am Nuova Zelanda
Print Friendly, PDF è Email

Notizie Related